|
Obecny czas: Śro Wrz 08, 2010 4:05 pm
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Admin
Site Admin
Dołączenie: Śro Paź 08, 2008 8:13 pm Posty: 43
|
 Spamowanie admina
Ostatnio dość często otrzymuje informacje na skrzynkę o przewinieniach pewnych graczy. Mógłbym podawać nicki ale to mija się z celem. W koło się oskarżacie robiąc dokładnie to samo... Narazie nikogo nie banuje, ale jak mi nerwy puszczą to zacznę sprawdzać każde konto po kolei i mogę dodać ze wszystkie przewinienia jestem w stanie wykryć (łącznie z korzystaniem z bugów- ten problem jest najbardziej popularny i mógłbym połowę z was zablokować za sam ten fakt). Dajcie mi skończyć grę a na pewno i wy i ja będziecie bardziej zadowoleni...;]
_________________ Nikomu oprócz programisty nie przychodzi do głowy ile czasu trzeba spędzić nad projektem aby nie było żadnych błędów...http://www.zulwars.net
|
| Wto Mar 17, 2009 9:51 pm |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|